Birlikte Güvendeyiz Projesi

Birlikte Güvendeyiz Projesi Pilot uygulama konteyner kent olarak seçilen Büyükdalyan Geçici Konaklama Merkezinde vatandaşlar, kurumlar, STK’lar, Üniversite ve Yerel Yönetim ile birlikte, bireyler, komşular arası karşılıklı dayanışma ve işbirliği sayesinde, Büyükdalyan Geçici Yaşam Merkezinin Hatay’ın en güvenli konteyner kenti olması amaçlanıyor. Proje kapsamında; Kamera, aydınlatma sistemlerini geliştirme gibi mekânsal önlemler, okula teşvik, iş edindirme, sağlık...

Birlikte Güvendeyiz Projesi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birlikte Güvendeyiz Projesi

Pilot uygulama konteyner kent olarak seçilen Büyükdalyan Geçici Konaklama Merkezinde vatandaşlar, kurumlar, STK’lar, Üniversite ve Yerel Yönetim ile birlikte, bireyler, komşular arası karşılıklı dayanışma ve işbirliği sayesinde, Büyükdalyan Geçici Yaşam Merkezinin Hatay’ın en güvenli konteyner kenti olması amaçlanıyor.

Proje kapsamında; Kamera, aydınlatma sistemlerini geliştirme gibi mekânsal önlemler, okula teşvik, iş edindirme, sağlık hizmetleri gibi kurumsal iş birliğine dayalı faaliyetler, bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetleri, komşuluk ilişkilerini güçlendirme gibi vatandaşlara yönelik faaliyetler, hırsızlığa karşı önlemlerin alınması, devriye hizmetleri, aile içi şiddetle mücadele gibi önleyici polislik faaliyetleri ile birlikte kan bağışı, yiyecek ve yardım dağıtma gibi STK’lar ile iş birliği faaliyetleri hayata geçirilecek. Ayrıca proje kapsamında kötü söz söyleme, gürültü yapma, çevreyi kirletme gibi gayrı medeni davranışlarla da mücadele edilecek.

Birlikte Güvendeyiz Projesi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.